skip to Main Content

Westernbyen ble bygget som en del av Kongeparken i 1986. I 1997 ble den skilt ut fra Kongeparken og kjøpt opp av Olaug Sofie Stople.
Westernbyen blir nå driftet av Jette Bjorland, som i en alder av 13 år startet som ryddehjelp på Kafe Jærbuen-som ho  i en alder av 19 år overtok driften av.Senere har ho startet «Mor sin» som er en Kafe/Catering i Kongsgata på Ålgård.

Ho forelsket seg etter første møte med Westernbyen, og når ho fikk tilbud om å drifte hele byen kunne ho ikke si nei til denne unike plassen- en dag på jobb i Westernbyen er ren magi sier ho

Etter snart 30 år som kokk er hun like entusiastisk og engasjert når det gjelder å lage spennende og utfordrende retter, men har sjelen godt forankret i å ta vare på gode mat tradisjoner

Westernbyen har flotte unike lokaler som er ideelt egnet til firmafester, Bryllup, privatfester, barnedåper, konfirmasjoner, julebord, blåturer, teambuilding , jubileer, bryllup, m.m.
Arkitekten bak design og utsmykning av Westernbyen var Nils Hiorth og hans amerikanske kone Lorraine.
De har mange års erfaring fra westernmiljø i USA, der de har vært med på å bygge restauranter i westernstil.

Vi tilbyr:
– Lokaler for 20-250 personer
– Flere ulike selskapslokaler
– Alle rettigheter
– Alle typer arrangement hele året

-Åpent torsdager og søndager 12.00-17.00

Våre arrangement er stort sett forhåndsbestilt, men vi har også åpne arrangement hvert år som konserter, vennefester, stand up og julemarked.

Back To Top